Tag på tur i fjordlandet

Tag på tur til Jægerspris, Skibby, Slangerup og Frederikssund - alt sammen omgivet af smuk natur. Slap af og nyd din ferie med sejlads, cykling, vandring, fiskeri og meget mere. Oplev internationalt anerkendt dansk kunst og udforsk kulturhistorien på vores museer og slotte. Gå i vikingernes fodspor og oplev vikingemarked, vikingebopladsen og det årlige vikingespil om sommeren. 

I perioden d. 15 til og med d. 30 Juli 2016 lægger kongens togt til i 8 havne rundt omkring Sjælland - i Korsør, Vordingborg, Kalundborg, Rørvig, Lejre, Holbæk, Frederikssund og Roskilde. Læs mere om program, køb af billetter og mere.

VIND BILLETTER TIL KONGENS TOGT

Vi har gratis billetter til de første 40 børn, der elsker vikinge-historier. Det eneste, du skal gøre, er at tegne en tegning, der fortæller noget om vikinger - frit efter din fantasi.

Kom ned i Frederikssund Turistbureau i Havnegade 5A og aflevér din tegning. Tegningerne bliver vist Kongens Togt festivalen den 29. juli ved Frederikssund Havn. 

Oplevelser i Fjordlandet er din guide til særarrangmenter i det smukke landskab. Ta' et kig og blev inspireret til dejlige fisketure, madoplevelser for både børn og goumetglade voksne og meget mere.

I løbet af sommeren er der mange gode turforslag i Frederikssund og omegn til både voksne og børn.

Tag på en dejlig tur ud i det blå

Trænger du til en tur væk fra storbyens trængsel, ud i blå eller måske ud i det grønne? Frederikssund ligger i skønne og grønne Hornsherred nordvest for København, og er kun en smuttur væk – også helt uden bil. 

Play Video

Hornsherred bugner af hyggelige, små, finurlige og alsidige gårdbutikker, hvor du kan få netop de råvarer, du har brug for. Mangfoldigheden får frit spil, når du kan vælge imellem frugt, grønt, kartofler, most, chokolade, honning og andre delikatesser.

 

Del jeres yndlingssteder med os på Facebook @Oplevfjordlandet, Frederikssund, så sørger vi for at få dem med :)

Læs mere om tips fra insidere og de lokale b.la. fra Chriis-soyais