Tag på tur i fjordlandet

Tag på tur til Jægerspris, Skibby, Slangerup og Frederikssund - alt sammen omgivet af smuk natur. Slap af og nyd din ferie med sejlads, cykling, vandring, fiskeri og meget mere. Oplev internationalt anerkendt dansk kunst og udforsk kulturhistorien på vores museer og slotte. Gå i vikingernes fodspor og oplev vikingemarked, vikingebopladsen og det årlige vikingespil om sommeren. 

Hver sommer står Frederikssund i vikingernes tegn, når mere end 250 børn og voksne trækker i vikingekostumer og opfører årets vikingespil på Danmarks smukkeste friluftsscene, beliggende lige ned til Roskilde Fjord. 

Det kan godt være, at Frederikssund ligger nærmest ude i skoven, men har du tænkt på, hvor let den skov er at komme hen til? Frederikssund ligger i skønne og grønne Hornsherred nordvest for København, og er kun en smuttur væk – også uden bil.

I løbet af sommeren er der mange gode turforslag i Frederikssund og omegn til både voksne og børn.

Oplevelser i Fjordlandet er din guide til særarrangmenter i det smukke landskab. Ta' et kig og blev inspireret til dejlige fisketure, madoplevelser for både børn og goumetglade voksne og meget mere.

Hornsherred bugner af hyggelige, små, finurlige og alsidige gårdbutikker, hvor du kan få netop de råvarer, du har brug for. Mangfoldigheden får frit spil, når du kan vælge imellem frugt, grønt, kartofler, most, chokolade, honning og andre delikatesser.

 

Del jeres yndlingssteder med os på Facebook @Oplevfjordlandet, Frederikssund, så sørger vi for at få dem med :)

Læs mere om tips fra insidere og de lokale b.la. fra Chriis-soyais