Tag på tur i fjordlandet

Tag på tur til Jægerspris, Skibby, Slangerup og Frederikssund - alt sammen omgivet af smuk natur. Slap af og nyd din ferie med sejlads, cykling, vandring, fiskeri og meget mere. Oplev internationalt anerkendt dansk kunst og udforsk kulturhistorien på vores museer og slotte. Gå i vikingernes fodspor og oplev vikingemarked, vikingebopladsen og det årlige vikingespil om sommeren. 

Tag på en dejlig tur ud i det blå

Trænger du til en tur væk fra storbyens trængsel, ud i blå eller måske ud i det grønne? Frederikssund ligger i skønne og grønne Hornsherred nordvest for København, og er kun en smuttur væk – også helt uden bil. 

Play Video

Det kan godt være, at Frederikssund ligger nærmest ude i skoven, men har du tænkt på, hvor let den skov er at komme hen til? Frederikssund ligger i skønne og grønne Hornsherred nordvest for København, og er kun en smuttur væk – også uden bil.

I løbet af sommeren er der mange gode turforslag i Frederikssund og omegn til både voksne og børn.

Hornsherred bugner af hyggelige, små, finurlige og alsidige gårdbutikker, hvor du kan få netop de råvarer, du har brug for. Mangfoldigheden får frit spil, når du kan vælge imellem frugt, grønt, kartofler, most, chokolade, honning og andre delikatesser.

To smukke forsider fra 1940’ernes turismefoldere er netop blevet genoptrykt som plakater, der kan købes for 75 kr. stykket på Frederikssund Turistbureau Havnegade 5A, 3600 Frederikssund.

 

Mums... Lækkerier fra Hansens ismejeri.

En video slået op af Hansens Is (@hansensis) den14. Aug 2015 kl. 12:22 PDT

 

Følg med i de spændende oplevelser i fjordlandet på @oplevfjordlandet

Nyd den skønne stilhed langs #fjorden! #Frederikssund #oplevfjordlandet #efterår #sejltur

Et billede slået op af @oplevfjordlandet den24. Okt 2016 kl. 5:34 PDT