Dyk ned i de lokale specialiteter

Vi er meget stolte af vores lokale produkter og dyrkelse af friske råvarer i Hornsherred. Hornsherred er måske ikke det største område i kvm2 men til gengæld har vi masser af lokale ildsjæle, der har en passion for mad og specialiteter. Flere af vores lokale producenter er allerede landskendte, men hvad med at besøge dem og se, hvor det hele bliver til? 

Is – den kolde fristelse i nyfortolkede versioner

Måske bedst kendt er Hansens Is, så har du lyst til smagen af ægte, dansk flødeis med frisk mælk fra omkringboende køer, så kom forbi Hansens Is. Hansens Is blev startet i 1922 af Hans Hansen under navnet ”Hansens Ismejeri” og fokus blev hurtigt på flødeis. Hans Hansens barnebarn beholdt det gamle Hornsherred Mejeri samt de gamle opskrifter og metoder, og du kan nu besøge fjerdegeneration af familieforetagendet ved at besøge Hansens Is, hvor du kan se, hvordan isen bliver til samt købe utalige is-varianter i mejeriudsalget plus andre mejerivarer som ost, yoghurt og delikatesser.

Besøg Hansens Is på adressen Landerslevsvej 5, 3630 Jægerspris og læs mere om Hansens Is.

Har du ikke fået nok af is, så kan du besøge endnu en af de lokale is-entusiaster. Der er tale om Christina Jørgensen med firmaet Chriis-soyais, hvor fokus er på soyais. Det hele startede i forældrenes stald, som nu er ombygget til produktionslokaler. Kom forbi og smag alt fra syrlig hindbæris til cremet chokoladeis. Alle varianter er produceret af soyamælk, så dermed kan Chriis-Soyais også spises, hvis man har mælkeallergi. Flere af varianterne findes også hos supermarkederne.

Besøg Christina og is-produktionen og –salget på adressen Kyndbyvej 20, 3630 Jægerspris og læs mere Chriis-soyais. 

Del denne side

Find vej til de lokale spcialiteter

Ingen bil?

Hvis du ikke har bil med - kan du bruge www.rejseplanen.dk til at planlægge din rute, ellers kan du læse mere om tage rundt med bus, tog, cykel eller færge i Frederikssund og omegn.

Følg den lækre is produktion hos Chriis-soyais på @chriis_soyais