Restaurant Toldboden, spisesteder, frederikssund, frederikssund havn

Forkæl smagsløgene på Frederikssunds restauranter

Når eventyret er udlevet, slottene er oplevet, naturen er indsnuset og vikingerne har imponeret, så er det tid til også at forkæle smageløgene. Frederikssund har restauranter af høj kvalitet, og de ligger godt og centralt i byen. Der er også mulighed for at få noget godt til ganen udenfor centrum, hvis sulten opstår ude i landet. Eller endnu bedre – lad maden blive en oplevelse i sig selv.

Restaurant Kalvø

Restaurant Kalvø – smukt beliggende med udsigt over Roskilde Fjord – tilbyder madoplevelser til både små og store selskaber. Hold gerne din fest her, og menuerne tilpasses efter jeres behov. Restaurant Kalvø har et bredt menukort og går meget op i sæsonernes råvarer. En ting er dog fast, og det er den populære ”fredags-steak”, hvor du kan indtage lokalerne og spise dig mæt i mørt kød med sæsonens graniture.

Besøg Restaurant Kalvø på adressen Kalvøvej 20, 3600 Frederikssund. Læs mere om Restaurant Kalvø.

Restaurant Toldboden

En af de helt centrale restauranter i Frederikssund er Restaurant Toldboden, der er en nyere, moderne restaurant med udsigt over havnen. Familien er i fokus på Toldboden, men restauranten er for alle, også for selskaber, forretningsmiddage og romantik. Der serveres forskellige retter ud fra et bredt menukort, så der er noget for enhver smag.

Besøg Toldboden på adressen Færgevej 1A, 3600 Frederikssund. Læs mere om Toldbolden.

Restaurant Regnbuen

Restaurant Regnbuen har meget forskellige retter og et internationalt menukort, og det kan være her, du skal gå ind sammen med familien efter en lang dag rig på oplevelser.  Alle i familien kan blive tilfredse her, hvor der serveres både dansk, italiensk, græsk, kurdisk og tyrkisk mad. Restauranten tilbyder også take-away, hvis du foretrækker at tage maden med tilbage i sommerhuset.

Besøg Regnbuen på adressen Ny Østergade 5C, 3600 Frederikssund tæt på gågaden. Læs mere om Regnbuen.

Er du på tur i Hornsherred og aftensulten melder sig? Så behøver du ikke holde sulten hen til du kommer til Frederikssund – både Gerlev Kro og Skjalm Hvide Hotel og Restaurant tilbyder dejlig mad i hyggelige omgivelser.

Gerlev Kro

Gerlev Kro er en lille perle beliggende i gammel dansk kro-stil i Gerlev. Kom ud i den danske natur og find hyggelige Gerlev Kro i smukke omgivelser. Menuen indtages i de gamle, rustikke stuer, og der tilbydes et bredt spektrum af danske retter for hele familien. Der er endvidere mulighed for både overnatning samt take-away.

Besøg Gerlev Kro på adressen Bygaden 4, 3630 Jægerspris. Læs mere om Gerlev Kro.

Skjalm Hvide Hotel

Rene linjer, hvidt interiør og klassiske toner – besøg Skjalm Hvide Hotel samt restauration i idylliske Jørlunde tæt på natur og landsbyer. Kombiner et veltilberedt måltid i restauranten med en overnatning eller to og tag dig god tid til at opleve Hornsherred samt kulinariske oplevelser i smukke omgivelser.

Besøg Skjalm Hvide Hotel og restauration på adressen: Bygaden 1, Jørlunde, 3550 Slangerup. Læs mere Skjalm Hvide Hotel.

Del denne side

Find restauranterne på kortet

Efterårsfarver på Hornsherred

10 gode turforslag til både voksne og børn

Tag et kig på de gode turforslag i Frederikssund og omegn til både de voksne og børn.