Kulhuse strand, hornsherred, sommer, strand

Gammeldags feriestemning i Kulhuse

Gammeldags feriestemning i Kulhuse – bus 316 kører dig helt til is, sol og sommer

Sol, sommer, havn og sommerhus, der er let tilgængelig også uden bil – lyder det som noget for dig? Så er Kulhuse svaret. Tænk old school dansk feriestemning og en is på havnen i rolige omgivelser. Hvad enten du søger en kort afstikker til idylliske omgivelser eller har brug for et længere break fra hverdagen, så passer Kulhuse til alle behov.

Ofte er sol og strand svært at komme til uden bil, men ikke Kulhuse. Kun en hyggelig bustur væk fra Frederikssund med bus 316 ligger Hornsherreds nordligste punkt med knap 1000 indbyggere.

Sandstranden er skøn og bred, og der er tillige et stort, grønt opholdsområde samt rester af det gamle fortidsminde Englandsskansen. Af faciliteter findes kro, kiosk og en Dagli’Brugs samt den dejlige havn. Du kan se mere om Kulhuse strand.

Under et ophold i Kulhuse er det muligt at tage færgen til Sølager mod nord, der ligger ved Hundested og op mod Nordkysten. Se mere om Columbus færgen.

Bus 316 kører fra Frederikssund mange gange daglig via Jægerspris til Kulhuse hele året rundt, og turen tager ca. en halv time. Find den afgang, der passer dig bedst på www.rejseplanen.dk

Del denne side