Lokale Inviterer... Vil du være vært?

Få en helt personlig oplevelse i Frederikssund

Lokale Inviterer...

”Lokale Inviterer” er et nyt projekt udviklet af Visit Frederikssund. Formålet med projektet er, at vi gerne vil tilbyde gæsterne i Frederikssund og omegn en mere lokal, personlig og autentisk turismeoplevelse.
Derfor forsøger vi nu at samle alle de ildsjæle, der vil være med til at tage godt imod vores turister som lokal vært.
Vi tror nemlig på, at det personlige møde kan være med til at skabe en mere nær og unik oplevelse - både for gæster og lokale!

Alle oplevelser er velkomne

Ingen oplevelser er for små eller store. Det er din passion og interesse, der skaber den gode oplevelse. Du behøver hverken være ekspert eller professionel turistguide for at give gæsten en unik oplevelse, de vil huske længe efter hjemrejsen.
Så længe du har lyst til at have med andre mennesker at gøre og vil vise dem det, du brænder for.

Hvordan foregår det?

Rent praktisk laver vi en platform, hvor de guidede/ledsagede oplevelser udbydes til turisterne. Det betyder, at man som lokal vært kan tilbyde at vise gæster rundt og guide dem i klassisk forstand, men man kan også tage turisten med på mere specielle oplevelser, såsom en fisketur, eller invitere dem hjem til middag. Det er fuldstændig op til dig.
Lokale Inviterer (platformen) vil både kunne tilbyde professionelle oplevelser, som koster penge, men også tilbud fra ”almindelige” borgere, som har lyst til at give gæsterne (og sig selv) en særlig oplevelse.

Vi markedsfører oplevelserne

Markedsføringen vil bestå i en præsentation af de lokale værter på vores website, visitfrederikssund.dk. Alle værter vil blive præsenteret som personer og ikke attraktioner (”Helle viser rundt på Willumsens museum” frem for ”rundvisning på Willumsens museum”).
Samtidig vil vi markedsføre de enkelte værter på Instagram og Facebook med blandt andet små film/interviews, hvor værterne kan fortælle om sig selv og det, de gerne vil tilbyde gæsten.
Det er altså det personlige møde og den personlige oplevelse, vi gerne vil dyrke i højere grad. Vi er sikre på, at de lokale værter også vil få en masse ud af møderne og samværet med de besøgende i vores område.

 

Del denne side

Noget for dig?

Synes du, det lyder interessant at være vært i Lokale Inviterer? Det håber vi. Der venter i hvert fald spændende oplevelser og nye bekendtskaber lige om hjørnet.

Kontakt os, hvis du er interesseret. Så finder vi i fællesskab ud af, hvad du kunne have lyst til at bidrage med.

Spørgsmål?

Skriv til os på ln@fredeiks...
eller ring til os på 47 33 76 54