Orø Kro, øferie, spisesteder, overnatning

Mærk roen og ø-stemningen på Orø

Mange forbinder de danske øer med langsomme færger og afgange, der aldrig passer, men at komme til Orø, når man er i Frederikssund er ganske let. Med bus og en færgeoverfart på 6 minutter og afgange hvert 20. minut fra Hammer Bakke ankommer man til skønne Orø.

Orø byder på både natur og kultur, så der er noget for enhver smag, og Orø er indbegrebet af klassisk, dansk feriestemning. Prøv det på egen krop og genopdag skønheden og stilheden ved de danske småøer. Læs mere om Orø.

At nå Orø som destination er let og hurtigt, selvom ingen ordinære busser kører til Hammer Bakke, hvor færgen sejler fra. Bestil telebus 818 i god tid hos Movia på 7026 8818 (mindst en time før den skal bruges og bussen koster ikke andet end almindelig bus-takst), som betjener området mellem Skibby og Jægerspris. Tag bus 230R eller 316 fra Frederikssund til Jægerspris, hvor bus 818 henter dig og lad bussen bringe dig gennem smukke landskaber i Hornsherred til havnen ved Hammer Bakke. Her sejler færgen til Orø fra morgen til aften hvert 20. minut, og den bringer dig hurtigt frem til Orø, hvor de hyggelige ø-oplevelser venter. Læs mere om færgeafgange. 

Del denne side

Transport til Orø

Bus 230R til Jægerspris JAS flere gange i timen

Telebus 818 fra Jægerspris JAS til Hammer Bakke

Færge hver 20. minut til Orø