Oplevelser i naturen

Til lands, til vands ...
Frederikssund – en af de smukkeste pletter på Danmarkskortet. Nyd naturen i fulde drag i Fjordlandet  – på cykel, til fods, til vands eller med fiskestangen i hånden. Med fjorden som det naturlige midtpunkt breder Frederikssund sig i landskabet og inspirerer til masser af aktiviteter i naturen. Her er rig lejlighed til både cykel-, gå- og vandreture. Er det vandet, der trækker, finder både sejlere og lystfiskere, hvad de søger – og alle kan forlyste sig med at sejle en tur med det gamle dampskib Skjelskør.

Til fods…

Timelange vandreture eller blot en stille gåtur? Fjordlandet giver dig rige muligheder for begge dele.

Ådalen i frederikssund

Til fods

Der er masser af muligheder for at komme ud at gå i Fjordlandet. Ligegyldigt om du er til timelange vandreture eller blot en lille gåtur.

Fjordstien, Roskilde Fjord og Isefjord

Nyd naturen langs Fjordstien

Tag hele familien med på vandre- eller cykeltur på Fjordstien, som er en 275 km lang sti, der løber langs Roskilde- og Isefjord. Besøg f.eks. de gamle ege i Nordskoven.

Fjordstien

Fjordstien 40

Etape nr. 7 beskriver oplevelser langs Fjordstien, naturstien langs Roskilde Fjord og Isefjorden. Etape nr. 7 går fra Skibby til Frederikssund, og turen er cirka 30 kilometer lang. 

Til vands...

Nyd fjordudsigten fra en af områdets små færger eller et veterandampskib. Hvis du da ikke selv kommer sejlende hertil.

På cykel…

Fjordlandet er skabt til cykelture, og Fjordstien har gjort det til en fornøjelse at bevæge sig rundt på to hjul.

På cykel

Er du til cykelferie? Eller har du bare cyklen med i feriehuset eller siddende bag på bilen, så den kan bruges efter behov? I Frederikssund-området er der under alle omstændigheder rig lejlighed for en tur på to hjul.

Lystfiskeri

Nyder du stille stunder med fiskestængerne? Så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere om Fjordlandets fine fiskevande og få de nødvendige informationer omkring køb af fisketegn og fiskekort.

På Frederikssund Turistbureau hjælper vi gerne med køb af fisketegn og svar på yderligere spørgsmål.

FrederiksSUND for SJÆLEN

Hvorfor bruge formuer på mindfulness-kurser og spa-ophold, når du bare 50 km fra København kan lade op i betagende og beroligende landskaber?

Lystfiskeri

Lystfiskeri i Frederikssund og omegn

Holder du af stille stunder sammen med dine fiskestænger, er Fjordlandet det rette sted at holde ferie. Lystfiskerne ved Kronprins Frederiks Bro, står hvert forår og efterår som perler på en snor - hornfisken trækker!