Toldboden

Café, Restaurant og Handel

Foto: Toldboden

Café, Restaurant og Handel

Restaurant Toldboden
Nyd din middag med en smuk udsigt over Frederikssund Havn. Vi byder på en udsøgt gastronomisk oplevelse. Vi benytter sæsonens friske råvarer og tilbereder maden fra bunden – og altid med sans for detaljen. Vi glæder os til at byde dig velkommen her på toldboden!
Restaurant Kalvø
Det er oplagt at udnytte vores unikke beliggenhed med storslået natur og smuk udsigt over Roskilde Fjord. Tag en gåtur i parken eller på stranden, eller benyt terrassen til en del af dine aktiviteter. Vi tilbyder a´ la carte, takeaway og mad ud af huset.
Café Danner
Besøg den hyggelige café og lille butik med masser af gaveidéer og lækre specialiteter. Caféen ligger i Slotsgården på Jægerspris Slot, hvor du kan nyde dagens frokost, kaffe og kage. Vi anvender overvejende økologiske samt lokalt producerede varer og lægger vægt på friske råvarer.
Kulhuse Kro
Nyd jeres middag i smukke omgivelser med udsigt over både Isefjorden og Roskilde Fjord. Vi tilbyder en moderne gastronomisk oplevelse, med sans for detaljerne. Vi tilbereder alt vores mad fra bunden, og benytter os altid af sæsonens friske råvarer. Vores kokke, samt vores smilende tjenere ønsker jer velkommen på Kulhuse Kro, på spidsen af Hornsherred.
Gerlev Kro
Nyd den helt særlige krostemning i en charmerende bindingsværksejendom. Menukortet er traditionelt dansk køkken med høj standard.
Bybjerggaard Café
På Bybjerggaard Kro i Sundbylille finder du ægte krostemning og masser af hjerterum til gode oplevelser. Vi elsker god, velkomponeret mad – og så elsker vi at tilberede den selv. På vores kro er retterne enkle, rustikke og tilberedt perfekt efter alle kunstens regler.
Café Ærligt
Hyggelig cafe i hjertet af Slangerup. I hyggelige omgivelser serverer vi alt fra kaffe og bagværk, brus og klapper, til håndlavede kager og ispinde. Alt på vores menu er økologisk og hjemmelavet, helt fra bunden. Du kan nyde din mad og drikke i cafeen, både indendørs eller udendørs – du kan også tage det med på farten som takeaway.
Skjalm Hvide hotel og restaurant
Restauranten serverer mad fra det nordiske køkken. Mandag-torsdag a´ la carte 18.00-21.00. Fredag og lørdag serveres en 3-retters menu, som afhænger af sæsonens råvarer og kokkens kreativitet.
Restaurant Egelunden
Restaurant Egelunden er beliggende med udsigt over en Roskilde fjord. Vi serverer god dansk mad til fornuftige priser I Golfsæsonen (1.4 til 31.10) har vi åbent dagligt fra kl. 11.00. Læs mere om vores åbningstider på vores hjemmeside.
En god pizza
100 meter fra havnen finder du Pizza Bageren – En God Pizza. Alle pizzaer bliver tilberedt med hjemmelavet økologisk tomatsauce, dansk mozzarellaost og bagt i en god, gammeldags brændefyret stenovn – bragt til Frederikssund fra Napoli – Ciao Napoli, Ciao Frederikssund.
Hansens Iscafe
Ispinde dyppet i lun chokolade. Frisklavet isbøf. Isdessert eller et stykke af dagens islagkage. Softice med frisk iscreme pyntet med hjemmelavet karamel - eller chokoladesauce og drysset med f.eks. hjemmebrændt nougat eller kandiserede hasselnødder. Eller en helt klassisk gammeldags vaffelis. Til isen kan vi servere barista-kaffe fra Nordhavn Kaffe. Der er også god the, gourmet sodavand og kolde, lokale øl. Vi forhandler fortsat Hansens økologiske gårdmælk, chokolade, søde sager, vin og øl.
Parkteatretets Café
Der serveres friskbrygget kaffe, croissanter, blommetrifli og andet hjemmebag i de hyggelige funkisomgivelser i Parkteatret.
Færgelundens Motel og Kursuscenter
Nyd fantastisk mad i restauranten og gå en tur i vores smukke, rolige omgivelser, der byder på masser af afslapning. Vi laver maden på gode råvarer. På menukortet finder I lidt til enhver smag, hvilket betyder, at hele familien kan spise med.