Willumsens Museum

Kunst og kultur

Foto: Willumsens Museum

Kunst og kultur i Frederikssund

Willumsens Museum
J. F. Willumsens er et moderne museum der giver gæsten en stor oplevelse enten i form af Willumsens egne farverige værker eller ved én af de særudstillinger, arrangementer og lign. Besøg også museets café. Parken uden for museet kan også frit benyttes.
Kulturhuse Rejsestalden
Besøg Danmarks mindste Kulturhus Rejsestalden i hjertet af Jægerspris. Gå på opdagelse i månedens kunstudstilling eller deltag i én af husets mange aktiviteter.
Kreamik
KREAmik malercafé er nærvær, hygge og events for dig, din familie, børn, venner kollegaer og andre. Du kan nyde hjemmebag og dejlige varme/kolde drikke, imens du hygger dig med at male på keramik i vores skønne ”Paint your own pottery” café – både inde og ude.
Jægerspris slot og slotspark
Besøg det gamle, charmerende jagtslot, som blev Frederik VII og Grevinde Danners bolig. Her kan du opleve museet og den vidunderlige slotspark som også er en del af Mindelunden. Mindelunden ligger i parken og skoven, Slotshegnet, udgør et nationalt kulturhistorisk monument. Anlægget omfatter jættestuen, “Julianehøj”, og 54 mindestøtter.