Kulhuse Strand, kajak, sommer

Sig farvel til den grå storby – tag toget til Frederikssund

Sig farvel til den grå storby og goddag til grønne Hornsherred – tag toget til Frederikssund

Frederikssund? Ligger det ikke langt pokker i vold? Vores svar er klart nej. For det første så tager det kun 45 minutter, og for det andet så kan du tage S-toget direkte fra København. Enten med linje H eller C, og der er forbindelser hvert 10. minut.

Er du træt af stenbroens grå brosten og de mangelfulde små, afsvedne pletter, der udgør byens grønne områder, så opgiv storbyen for en stund og kom ud til os, hvor nuancerne af både grøn og blå er lidt stærkere. Kom ud til os i Frederikssund og lad dine kinder blive røde, dine sanser vakt til live og dit sind blive fyldt med glæde. Oplev vores natur og vores vand, som vi kan garanterer dig er større, vildere og klarere end både Kongens Have og Sydhavnen.

Så hop ombord på S-toget, find en vinduesplads, sæt dig godt tilrette og nyd at blive fragtet til vores vikingeby med den grønne og naturskønne omegn.

Tager du fra København kan du opleve hvordan landskabet skifter fra tæt by over til småbyer og til sidst til grønne oaser udenfor vinduet. Du vil kunne få små glimt af lokallivet, og som turen går fremad, vil menneskemængderne blive skiftet ud med dyr på markerne og roligt landsbyliv.

Ved ankomst til Frederikssund finder du lidt af det hele: Shoppingcentret Sillebroen, gågaden med butikker, vikingebopladsen, museer og natur og vand i overflod. Vi har indtil flere vandre- og cykelruter, skove, strande og fiskesteder i nærheden. Dyk ned i Frederikssunds tilbud og kom ud i det blå – også uden bil.

Brug www.rejseplanen.dk til let at planlægge dit næste besøg hos os i Frederikssund.

Del denne side

S-tog til Frederikssund

Linje H: Farum over København til Frederikssund hvert 20. minut

Linje C: Klampenborg over København til Frederikssund hvert 20. minut