Marlieses Gårdcafé, orø, havtorn lagkage

Til både den lille og store sult – besøg de lokale cafeer

En hurtig bid mad med lækre råvarer eller en varm kop kaffe til at finde roen med? Hyggelig veninde-aftale med brunch eller efter shoppeturen med familien? Sandwich, salater eller dagens specialitet og en varmende kop kaffe eller kakao til børnene? Frederikssund og omegn har det hele – både hvis du er inde i byen eller ude at opleve kulturen og naturen.

Cafe Vivaldi, Frederikssund

Midt inde i Sillebroen finder du Cafe Vivaldi – en succesrig cafekæde på hele Sjælland, der både tilbyder lækkerier til den sultne og lækkersultne. En af klassikerne på Vivaldi er den store brunch-tallerken, der byder på både brød, pålæg, frugt, pandekager, æg, bacon og pølser mm., og top den gerne med et glas kold juice. Du kan nyde brunchen hver dag indtil kl. 12. Der serveres mad hele dagen, og Vivaldi tilbyder også både frokost og aftensmad.

Besøg Vivaldi på adressen Nygade 1, 3600 Frederikssund (inde i shoppingcentret Sillebroen). Læs mere om Café Vivaldi.

Chefs Cafe

Midt på Frederikssund gågade findes Chefs Cafe, hvor konceptet er, at al maden skal laves fra bunden af gode, økologiske råvarer. Maden kan nydes både på cafeen og som take-away, og der tilbydes både sandwich, suppe, burgere, salater, dagens ret samt kage og diverse drikkevarer – både varme og kolde hele dagen.

Besøg Chefs Cafe på adressen Jernbanegade 10A, 3600 Frederikssund (Frederikssund gågade). Læs mere om Chefs Cafe.

Cafe Danner ved Jægerspris Slot

Til et rigtigt slot hører også en rigtig slotscafe – det får du hos Cafe Danner ved Jægerspris Slot. Spis hvor historien har berørt bygningerne og føl stemningen fra dengang, hvor Frederik d. 7 og Grevinde Danner havde deres gang i området. På Cafe Danner mikses den økologiske cafe med butikscharmen, hvor der både kan spises godt og købes gaveideer og delikatesser. Der tilbydes hver dag 2 lækre retter – en med fisk og en med kød, og sortimentet varierer efter sæsonen. Ved større arrangementer (min. 20 pers) kan der også bestilles en mindre brunch. Der er åbent daglig 11-16 undtagen mandag hele året.

Find Cafe Danner ved Jægerspris slot på adressen Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Læs mere om Cafe Danner.

Svanholm Gods Gårdbutik

Skal du ud og se de lokale godser, kan du tage turen forbi Svanholm Gods med tilhørende cafe. Nyd roen i området, og snup en kop kaffe, en is fra Hansens Is eller saft.

Besøg Svanholm Gods Gårdbutik på adressen Svanholm Gods 4A, 4050 Skibby og læs mere under gårdbutikker.

Marlieses Gårdcafe

Kommer du et smut til Orø, er der masser af natur og kultur at opleve. Når kaffetørsten melder sig og trætheden sætter ind, så find Marlieses Gårdcafe, hvor der både serveres en dejlig frokosttallerken, kaffe og kage af økologiske råvarer. Cafeen ligger i idylliske omgivelser i et stråtækt bondehus med masser af blomster og frodigt grønt om sommeren.

Besøg Marlieses Gårdcafe på adressen Langdal 4, Orø, 4300 Holbæk og læs mere om gårdcafeen.

 

Del denne side

Find vej til de lokale cafeer