TURISTFEEN

Med gæsten i centrum

Vi har investeret i et nyt køretøj, en specialdesignet trehjulet knallert kaldet Piaggio APE (en tuk-tuk) – som er et fælles mobilt turistkontor, der kører ud i det blå for at møde sommerens mange gæster og være en del af sommeraktiviteter rundt i hele kommunen.

Det mobile turistkontor, ”Turistfeen” er specieldesignet, og har således et iøjnefaldende ydre og et praktisk indre, der kan rumme forskellige materialer, alt efter til hvilke formål, den skal bruges.

Den kan lånes af festivaler, attraktioner m.fl., når der afholdes særlige arrangementer, events og festivaler rundt i kommunen.

Hvorfor hedder den Turistfeen?

En turistfe opfylder drømme. Drømme om ferie, om at tage et par fridage ud i det blå. Turistféen sender stjerner og ledetråde ud til gæster fra nær og fjern og hjælper dem på vej ud i det blå. Hun er serviceminded, smilende og altid klar til at vejlede og fortælle om området.

Lån Turistfeen!

Turistfeen skal ses som et supplement ved formidlingen af og til et arrangement. Turistfeen vil altid indeholde generel turismeinformation, som gæster kan få.

Derudover er det arrangørernes ansvar at fylde op med de materialer eller ting, som I ønsker at bruge under arrangementet. Det kan fx være: flyers, foldere, postkort, merchandise eller mindre ting til salg, fx billetter til arrangementet eller en lille bod med særlige lokale produkter, der relaterer sig til arrangementet.

Hvem kan booke Turistfeen?

Som udgangspunkt kan institutioner, foreninger og arrangører af events, festivaler og lignende som er åbne for gæster, altså offentlige arrangementer, herunder arrangementer, der kræver betalende gæster låne Turistfeen. Den udlånes ikke til private arrangementer.

Hvad koster det?

Det er gratis at låne Turistfeen, men der opkræves et depositum på 2.000 kr. ved afhentning. Føreren af vognen (låneren) underskriver en kort kontrakt ved afhentning af nøglerne i Turistbureauet i Havnegade 5A, Frederikssund. Føreren skal have en godkendt B-kørekort. Føreren er herefter ansvarlig for brugen af Turistfeen. Depositummet tilbagebetales når Turistfeen returneres i hel, ren og god stand efter lån. 

 

Del denne side

Hvordan booker man?

Send en mail til info@frederikssunderhverv.dk hvor du beskriver:

1. Formålet med din event/arrangement

2. Hvad skal Turistfeen bruges til? (materialer, salg, markedsføring etc)

3. Tidspunkt (dag/dage/timer)

4. Tidspunkt for afhentning og returlevering – det kræver en person over 18 år med kørekort, som også hæfter for lånet!

5. Herefter send mailen og vi svarer hurtigst muligt

Hvor længe kan den bookes af gangen?

Afgøres fra gang til gang alt efter arrangementets formål.

Spørgsmål?

Skriv til os på info@frederikssunderhverv.dk
eller ring på 47 33 76 51