Foto: ROMU

På rejse ind i mekanikkens forunderlige verden

I dag er vi vant til at aflæse tiden på vores smartphone eller på vores digitale ur. Vi har næsten glemt, at man i mange hundrede år var afhængig af omhyggeligt kalibrerede mekaniske urværker, der kunne vise tiden. Torsdag den 24.

Grevinde Dannerløb 2017

Løbet omfatter: ½ maraton, 10km, 5,6km og 2km børneløb.
Løbet skydes i gang kl. 11:00 i Slotshegnet 500m fra Rejsestalden og med mål ved Rejsestalden.

Nytårsmarch 2017

Nytårsmarch 2017

Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris Afdeling afholder Nytårsmarch søndag d. 1. januar 2017 kl. 14.00.

Turen følger ♥-stien og er på ca. 5 km med start fra Kulturhuset Rejsestalden.

Alle kan deltage ... tag naboen, genboen, overboen og børn med. Hunde skal holdes i snor. Det er gratis at deltage.

Der kan købes kaffe, te og kage efter marchen og der er samtidig mulighed for at få udleveret et gratis diplom.

Trio Klezmer

Trio Klezmer

Alle livets sider er repræsenteret, når Trio Klezmer spiller koncert. Programmet spænder lige fra indfølte ballader til medrivende festmusik. I dagens Danmark er der en markant stigende interesse for klezmer. 

Trio Klezmer har både traditionen og fornyelsen med, og dette kan være en af årsagerne til, at trioen har haft så stor succes. Trioen tilhører dog også eliten blandt genrens udøvere, ikke kun målt efter danske forhold, men også på internationalt plan.

Mini ferie

Hektisk er noget af det sidste, du kan kalde Frederikssund. Derfor er det også det helt rette sted at stresse af. Hiv et par dage ud af kalenderen og forkæl dig selv og kæresten, konen, manden eller hvem, der nu står dig nær, med en tur til Fjordlandets fredelige og interessante omgivelser.

Det tager under en time at komme fra København til Frederikssund, ligegyldigt om du kommer med bil eller S-tog, og så snart du er her, mærker du forskellen.